موتورولا به تازگی گوشی هوشمند(اسمارت فون) جدید خود را در ژانویه ۲۰۱۱ معرفی کرد که این گوشی Motorola Atrix 4G نام دارد و دارای سیستم عامل گوگل آندورید ۲٫۲ و همچنین رم ۱ گیگ و حافظه داخلی ۱۶ گیگابایت با قابلیت ارتقا تا ۳۲ گیگابایت را با کارت های میکرو اس دی دارد.
نکتهی جالب توجه در مورد این گوشی پشتیبانی آن از فلش و HTML 5 است. با سرعت بالایی که این گوشی در اتصال به شبکه دارد به راحتی میتوانید با اینترنت کار کنید.
شرکت مایکروسافت امیدوار است در جریان برگزاری نمایشگاه بزرگ محصولات الکترونیکی مصرفی CES 2011 که ماه آینده در آمریکا برگزار میشود، نسخه ویژهای از سیستمعامل ویندوز را برای رایانههای لوحی معرفی کند.
بر اساس گزارشهای منتشر شده در نشریات بلومبرگ و Wall Street، اعلام شده است که نسخه جدید ویندوز با پردازندههای ساخته شده در شرکت Arm مخصوص رایانههای لوحی سازگاری دارد.
طی دو روز گذشته خبرهای زیادی از گوگل شنیده ایم. یکی از آنها لپ تاپ گوگل به همراه سیستم عامل کروم بوده است. اما خوب است کمی بیشتر در مورد سیستم گوگل بدانیم :
جهت کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمائید :
مفهوم مجازيسازي مفهوم تازهاي نيست. اين مفهوم در دهه 60، هنگامي كه از Mainframe ها استفاده ميشد، به وجود آمد. با پيشرفتهاي دنياي ديجيتال و خصوصا كامپيوتر و شبكههاي كامپيوتري، يكي از نيازهاي كاربران و مديران دسترسي آسان و سريع به منابع و سرويسها با سرعت بالا بود. با توجه به گسترش ارتباطات و بالارفتن نرخ ارسال اطلاعات مشكل كمبود سرعت انتقال اطلاعات در حال بهبود يافتن بود. بعد از بالا رفتن توان پردازشيMainframeها، بيشتر مديران به سمت استفاده ازMainframe براي سرويسدادن به كاربران در زمان مناسب و با هزينه پايين رفتند. در راهبرد قديمي،Mainframe را به تعدادي ماشين مجازي به صورت منطقي تقسيم ميكردند(شكل 1) و براي پردازش كارهاي كاربران هر كدام از اين ماشينهاي مجازي را به كارهاي كاربران تخصيص ميدادند. در صورت بروز مشكل براي يك ماشين مجازي، ماشينهاي ديگر تحت تاثير قرار نميگرفتند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمائید :
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در فرودگاه، هتل، رستوران، کتابخانه و یا حتی دفتر کار، امروزه دیگر در هر کجا که تصور کنید ممکن است بتوانید به اینترنت متصل شوید. در آینده ای نزدیک شبکه های ارتباطی بدون سیم چنان گسترشی می یابند که در هر زمان و مکانی شاهد ارائه خدمات اینترنت بی سیم خواهید بود. به کمک شبکه هایی همچون Wi-Fi قادر خواهید بود تا رایانه های یک اطاق یا دفتر کار خود را به راحتی به یکدیگر متصل نمایید.
شرکتهای تولید کننده کامپیوتر، سیستمهای سرگرمی و دیگر وسایل الکترونیکی دریافتهاند که تعداد بیشمار کابلها و کانکتورهای محصولاتشان، نصب صحیح یک سیستم کامل را برای بار اول حتی برای متخصصان مشکل میسازد. راهاندازی کامپیوترها و سیستمهای خانگی روز به روز پیچیدهتر شده و شخص خریدار باید تمامی جزییات مربوط به اتصال کلیه قسمتها را یاد گرفته و به خاطر بسپارد. بنابراین برای رفع این مشکلات به روش بهتری برای ایجاد ارتباط بین دستگاهها نیاز داریم. در اینجاست که Bluetooth معرفی میشود.
● GPRS چیست؟
GPRS مخفف General Packet Radio Service یا (سرویس عمومی پكتهای رادیویی) است كه امكان ارسال و دریافت اطلاعات و داده را روی شبكه تلفنهمراه فراهم میسازد. این تكنولوژی جدید، مكالمه تلفنی و ارسال اطلاعات را برای كاربران، در یك زمان ممكن میسازد و در واقع سیستم تكمیل شده SMS تلقی میشود.
کمپانی ایسوز در روزهای آخر هفته قبل یک سمینار فنی برگزار کرد که در آن، برنامه عرضه محصولات آینده این کمپانی، خصوصیات جدید این محصولات و طرحهای توسعه این کمپانی برای سال ۲۰۱۱ مطرح شدند. ما در این بخش در مورد چهار تا از مادربوردهای جدید ایسوز اطلاعاتی را در اختیار شما قرار میدهیم. این مادربوردها برای پشتیبانی از پروسسورهای Sandy Bridge اینتل که در آیندهای نزدیک تولید میشوند، به بازار عرضه میشوند. طرفداران محصولات ایسوز که به ارتقاء تجهیزات خود به هنگام عرضه پروسسور Sandy Bridge شرکت اینتل علاقه دارند، نیز میتوانند اطلاعات مفیدی را در این بخش پیدا کنند.
چندی پیش با معرفی آخرین و جنجالی ترین نسخه از سیستم عامل مایکروسافت برای تلفن های همراه هوشمند با نام Windows Phone7 در مقاله ای آن را رو به روی یکی از رقبای خود یعنی آندروید گذاشتیم و این دو را با هم مقایسه کردیم. حال نوبت به مقایسه این سیستم عامل تازه وارد با iOS (لفظ هنرمندانه و کوتاه شده iPhone OS )سیستم عامل محبوب اپل برای گوشی های آی فون رسیده که نسخه ۱/۴ چند ماهی از ویندوز فون مسن تر است. می خواهیم ببینیم این پدیده نوظهور مایکروسافت در زمینه تلفن های همراه آیا توان رقابت با یکی از مهم ترین پلت فرم های تلفن همراه یعنی iOS که از زمان معرفی اولین نسخه اش در سال ۲۰۰۷ به این طرف شوک بزرگی به بازار اسمارت فون ها وارد و قاعده بازی را دگرگون کرد، دارد و چه دلایلی برای این موضوع می توان برشمرد. با ما همراه باشید….
با سلام به شما کاربر گرامی
بدین وسیله به اطلاع میرساند وبلاگ فوق به آدرس www.ICTpars.com انتقال یافت .
البته مطابق با برنامه ، تاریخ انتقال وبلاگ ابتدای سال آینده اعلام شده بود ، که متاسفانه به دلیل یک سری از مشکلات فنی از طرف سرویس دهنده لوکس بلاگ این برنامه زودتر عملی شد .
منتظر دیدار شما عزیزان در وبسایت جدیدمان با عنوان مجله خبری تحلیلی پارس هستیم .
مدیریت وبلاگ - علی حقیقت جو