در سال ۲۰۱۰ فیس بوک در عنوان بیشترین صفحه بازدید شده در وب ، از گوگل پیشی گرفت – که البته چیز غافلگیر کنندهای نبود . فیس بوک با ۶۰۰ میلیون عضو در حال رشد و بیش از ۱۰۰۰۰ کاربرد مورد استفاده ، روش استفاده مردم از وب و شیوه ارتباط با دیگران را تغییر داده است . اجازه دهید اعتراف کنم که ، حتی اگر من تصمیم بگیرم که گوگل ، به عنوان صفحه اصلی جستجو گر من باقی بماند، ولی باز هم اولین چیزی که ناخود آگاه در قسمت آدرس مرورگرم تایپ میکنم حروف “fa” میباشد . به نظر شما، من تنها کسی هستم که این کار را انجام می دهم ؟
عطش داشتن کاربران بیشتر برای فیس بوک سیری ناپذیر است که مطمئنا هرچه کاربران این شبکهی بزرگ ارتباطی بیشتر شوند، به تبع آن سود شرکت نیز بیشتر خواهد شد. امروز در وبلاگ خبری فیسبوک خبر جالبی منتشر شده است.
به طور معمول وقتی که شما پیامی دریافت می کنید که انتظارش را نداشتید باید برای چک کردن آن به قسمت پوشه ی هرزنامه ها در سیستم جدید فیسبوک مراجعه کنید . هنوز کار با این قسمت به طور واضح توضیح داده نشده برای همین بهتر است این مقاله را به خوبی مطالعه کنید تا درک درستی از این قسمت پیدا کنید .
توجه داشته باشید که اگر شما سیستم جدید پیام فیسبوک را فعال نکرده اید می توانید با مراجعه به این قسمت آن را فعال کنید .
شما از فیس بوک برای ارتباط و در تماس بودن با دوستان قدیمی، خانواده و خویشاوندان استفاده می کنید و هیچ گاه مانند اکنون، احساس لذت از ارتباطات آنلاین با افرادی که دوستشان دارید را نداشته اید. شما از مشاهده افکار و نظرات دوستان لذت می برید. با آنها عکس، ویدئو و مطالب خود را به اشتراک می گذارید. بازی های آنلاین درون فیس بوک را تجربه می کنید و از صمیم قلب در مورد هر یک از این امور اظهار نظر کرده و کامنت می گذارید. اما ناگهان اتفاق جدیدی رخ می دهد.
متوجه می شوید دوستان فیس بوکی شما پیام ها و پست هایی روی دیوار حساب خود از طرف شما دریافت کرده اند که شما هرگز آنها را ننوشته و ارسال نکرده اید! بدتر از این، درون نظراتی که با نام شما ارسال شده لینک هایی وجود دارد که احتمالا می تواند منجر به آسیب رساندن به کامپیوتر آنان و از بین رفتن اطلاعات ذخیره شده روی هارد دیسک آن گردد. و سرچشمه همه این مشکلات حساب کاربری شما است. حدس می زنید در این حالت دوستانتان در مورد شما چه فکر می کنند؟ و چگونه می توان این دردسر را رفع و ارسال پیام را متوقف کرد؟ در ادامه به این مساله خواهیم پرداخت...
در بعد از ظهر روز 16 نوامبر 2010 مارک زاکربرگ (صاحب فیس بوک) در حال سخنرانی کنفرانسی در یکی از اتاق های فیس بوک بود.این اتاق که در محل کار کارمندان فیس بوک بود به دلیل این که اتاق را شیشه های شفافی احاطه کرده بود بنابراین همه کارمندان فیس بوک می توانستند مارک را ببینند.اتاق های کنفرانس فیس بوک کمی بزرگ هستند و در این مکان بر خلاف فیس بوک همه حریم خصوصی دارند!………
جهت کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمائید :
یکی از جالبترین چیزها در مورد شبکه های اجتماعی از جمله فیس بوک این است که اعضا به آسان می توانند از هر کجا که هستند به حساب خود دسترسی داشته باشند. با تمام این امکانات ارائه شده برای ورود به حساب، اعضا مقدار زیادی آزادی عمل در اختیار خواهند داشت. متاسفانه ، همواره با آزادی ای که به دست می اوریم در عوض سطح معینی از مسئولیت هم بر عهده ما گذارده می شود. و در فیس بوک نیز شما مسئول حفظ امنیت حساب کاربری خود هستید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمائید :
احساس نمیکنید که درست همین دیروز بود که فیسبوک ظاهر خود را نونوار کرد؟ به نظر میرسد که این غول دنیای شبکههای اجتماعی قبل از انجام بیدلیل تغییرات عمدهتر به اندازه کافی برای خو گرفتن افراد با ظاهر جدیدش منتظر میماند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمائید :
طی چند سال اخیر خبرها و پیش بینی های زیادی راجع به شبکه اجتماعی گوگل بوده است.این بار نام Google +1 یا گوگل پلاس وان شنیده می شود .ظاهرا اهمیت Google + 1 به قدری است که سرگی برین یکی از ۲ صاحب گوگل به صورت جدی روی این پروژه کار می کند و نقش مهمی در Develop این پروژه دارد .
جهت کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمائید :
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فیسبوک از ۱۵ نوامبر سیستم پیامرسانی خود را برای ۵۰۰ میلیون عضو راهاندازی کرد، اقدامی که میتواند این شبکه اجتماعی را به بزرگترین فراهمآورنده سیستمهای پیامرسان اینترنتی تبدیل کند و رقبایش گوگل، یاهو و مایکروسافت را با چالش روبهرو کند.
با سلام به شما کاربر گرامی
بدین وسیله به اطلاع میرساند وبلاگ فوق به آدرس www.ICTpars.com انتقال یافت .
البته مطابق با برنامه ، تاریخ انتقال وبلاگ ابتدای سال آینده اعلام شده بود ، که متاسفانه به دلیل یک سری از مشکلات فنی از طرف سرویس دهنده لوکس بلاگ این برنامه زودتر عملی شد .
منتظر دیدار شما عزیزان در وبسایت جدیدمان با عنوان مجله خبری تحلیلی پارس هستیم .
مدیریت وبلاگ - علی حقیقت جو
یکی از شبکه های اجتماعی اینترنتی که در بین کاربران عادی اینترنت چندان مشهور نیست yammer است
البته این بدان معنی نیست که این سایت کارایی و محبوبیت ندارد.بلکه نقطه ای که مدیر yammer به آن نشانه رفته است کاربران عادی اینترنت نیست یلکه صاحبان شرکتها و مدیران موسسات بزرگ است!